Zonnehoeden voor mannen

Tegenwoordig is bescherming tegen de zon essentieel. Zonnebrand en huidkanker kunnen worden veroorzaakt door te veel UV-blootstelling. U kunt ook snellere veroudering ervaren. Jezelf beschermen is essentieel.

Wat betekent UPF50+ eigenlijk?

UPF staat voor Ultraviolet Protection Factor. Dit verwijst naar de mate waarin u beschermd bent tegen UV-straling. UPF50+ wordt beschouwd als de maximale factor. Deze factor blokkeert 98% ultraviolette straling.

Dit zijn de mooiste zonnehoeden voor mannen met UPF50-bescherming

Zowel UPF (Ultraviolet Protection Factors) als SPF zijn afkortingen voor hetzelfde. Beide worden gebruikt om de UV-transmissie aan te geven. De UPF-factor kan worden gebruikt om kleding te beschermen tegen UV-schade. De meeste varianten van de zonnehoed man beschermen je hoofdhuid tegen de zon. De UV-straling kan echter ernstige huidbeschadigingen veroorzaken. Petten en hoeden kunnen ook schadelijke UV-straling afgeven. Zonnehoeden met UPF50+ bescherming zijn gecoat met een speciale coating. Je hoofd is volledig beschermd tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. De UPF50+ bescherming van een zonnehoed voor mannen kan ook je ogen beschermen tegen de schadelijke stralen. Dit komt omdat de rand een schaduw creëert. Het dragen van een zonnehoed voor mannen in de zomer is mede daardoor plezierig.

zonnehoeden voor mannen

Hatland biedt een verscheidenheid aan varianten van de zonnehoed man. Er zijn veel opties. Er zijn veel opties beschikbaar. Er zijn verschillende caps ofwel zonnehoedn die UV-bescherming bieden. We bieden ook nekflappen die bescherming bieden tegen de UV-stralen van de zon. Deze pet is ideaal voor mensen die lange tijd buiten in direct zonlicht staan. Het is geweldig voor lange fietstochten of mooie wandelingen door de bergen. Zonnehoeden met UV-bescherming zijn niet alleen functionele, maar ook modieuze accessoires die voor zoowel jong en oud geschikt zijn. Er zijn veel opties van zonnehoeden waar uit jij kan kiezen. Hatland biedt een grote keuze aan zonnehoeden voor zowel dames als heren. Je vindt er zowel mooie Panamahoeden als bucket hats, bucket zonnekleppen en mooie floppy caps. We hebben het allemaal.