Enkele feiten over Franse balkons

Een Frans balkon wordt ook wel een vals balkon genoemd. Dit komt omdat dit balkon klein is en er geen ruimte is om het meubilair te plaatsen. Het doel van het ontwerpen van dit balkon is voor een decoratieve functie. Dit balkon is voorzien van een schuifpui of ramen met schuttingen. Het doel van het plaatsen van de hekken is het voorkomen van een val bij het openen van de ramen of de deur. Er zijn verschillende keuzes van materiaal omheiningen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor lamellen hekwerk, glahek of plaatvulling. Deze balkons worden vaak gebruikt voor een klassiek of modern gebouw.

Wat zijn de voordelen van Franse balkons?

U kunt enkele voordelen behalen wanneer u een Frans balkon van De Balkonhekken Fabriek in uw huis installeert. Ten eerste kunt u genieten van de frisse lucht en het warme zonlicht wanneer u de deuren of ramen opent. U kunt dit balkon bereiken door de grote ramen of deuren te openen. Het zorgt ervoor dat het zonlicht je huis binnenkomt. Bovendien kan dit type balkon de algehele uitstraling van uw huis verbeteren. Dit balkon kan iedereen aantrekken die het ziet. Het kleine balkon kan ongetwijfeld een blikvanger zijn. U hoeft alleen maar het juiste type balkon te kiezen dat past bij de bouwstijl van uw huis.

Verschillende soorten balkon leuningen

Het installeren van de leuningen voor het balkon kan de veiligheid garanderen. Bovendien kunnen de decoratieve hekken het uiterlijk van het huis verbeteren. Er zijn verschillende soorten balkon leuningen waaruit u kunt kiezen. U kunt bijvoorbeeld glazen schuttingen gebruiken. Dit hekwerk is gemaakt van aluminium voor de boven- en onderprofielen. Op deze profielen wordt vervolgens het glaspaneel gemonteerd. Daarnaast kunt u gebruik maken van lamellen poorten die gemaakt zijn van aluminium profielen en lamellen. Om meer privacy te bieden, kunt u kiezen voor plaathekken. Deze hekken zijn gemaakt van aluminium profielen met massieve panelen. Trouwens, als je van een klassieke stijl houdt, kun je bar poorten gebruiken.