Alligator pluggen

Met alligator pluggen zorg je voor een stevige bevestiging en vooral zorg je ervoor dat je schroeven altijd in en uit kunt draaien. Een alligator plug heeft namelijk antirotatie vleugels. Die zorgen ervoor dat de plug niet meedraait met de schroeven. Daarmee zijn alligator pluggen ideaal voor te grote boorgaten of stuclagen. Je kunt het beste kiezen voor houtdraadschroeven of voldraadschroeven in alligator pluggen om ze optimaal te benutten. Alligatorpluggen hebben een hoop voordelen.

Zo zijn ze gemakkelijk en snel te monteren, maar bovenal heel erg sterk. Daardoor zijn ze perfect voor zachte bouwmaterialen. Omdat de pluggen niet meedraaien met de schroeven, kun je er eindeloos schroeven in draaien en uit draaien. Bovendien zijn ze goed bestand tegen trillingen

Alligator pluggen bestellen

Je kunt alligator pluggen vinden bij Bevestigingsexpert. Daar kun je eenvoudig de mogelijkheden filteren om de juiste alligator pluggen voor jou te vinden. Je kunt bijvoorbeeld filteren op de schroefdiameter. Deze is minimaal 3 en maximaal 8 millimeter. Ook de lengte van de pluggen kun je filteren. Dit gaat van 25 tot en met 58 millimeter.

Je bestelt je pluggen eenvoudig via de webshop. Ook vind je hier andere bevestigingsmaterialen. En dat is misschien wel voordelig. Want vanaf 75 euro wordt je bestelling gratis verzonden. Voor bestellingen met een mindere waarde geldt dat je € 6,95 aan verzending betaalt, zowel naar België als naar Nederland. Wel heb je meestal de volgende dag je bestelling in huis. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de voorraad. Check die dus altijd op de productpagina voor je bestelt.