Zilvervisjes bestrijding geregeld voor de bibliotheek

Zilvervisjes bestrijding

Zilvervisjes bestrijding moest ik laatst regelen voor de bibliotheek van mijn school waar ik werk. Deze beestjes zijn de schrik voor onze boeken. Deze dieren knagen aan alles wat papier is. Daarom was het ook erg belangrijk dat er snel een ongediertebestrijder kwam. Via het internet zocht ik naar een bedrijf die dit voor mijn school zou kunnen regelen. Zo kwam ik al snel terecht bij de website van Beukema Ongediertebestrijding.  Dit bedrijf is gevestigd in Amsterdam en bij onze school dus in de buurt. Daarom twijfelde ik geen moment en nam contact op met dit bedrijf.

Zilvervisjes bestrijdingZilvervisjes bestrijding heeft zeer goed geholpen dankzij dit bedrijf

De medewerker van het bedrijf Beukema Ongediertebestrijding ging snel aan de slag toen die zag hoe veel last wij van deze beestjes hadden. Na een ochtend werken van deze medewerker, in onze bibliotheek. Was de medewerker klaar. Het enige wat wij moesten doen was de volgende dag alles opzuigen. De volgende dag waren inderdaad alles beestjes dood. De Zilvervisjes bestrijding heeft onze boeken gered. Daarom raden wij ook deze onderneming jullie aan en staat die op deze blog. Kijk anders eens op de website van dit bedrijf voor meer informatie.