Hoe combineer je boots?

Je hoeft niet lang in de stad te lopen om op te merken dat laarzen de mode van footwear helemaal heeft veroverd. Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten boots en het worden er alleen maar meer. Zo bestaat er eigenlijk voor iedere persoonlijkheid wel een gepaste laars. De kniehoge laars zag je het afgelopen jaar steeds meer voorbij komen. Het is een opvallend en mooi model, maar is soms nog lastig te combineren. Daarom zijn hier een paar tips om je boots met ofwel rokken en jurken te combineren, ofwel met een broek.

Rokken en jurken

Als je graag laarzen draagt is het altijd een goed idee om een paar lange jurken of rokken in de kast te hebben liggen. Zo zijn laarzen met een hoge hak erg goed in balans te brengen door ze met een maxirok te combineren. De boots zijn met deze rok goed te zien, maar overheersen de outfit niet. Hetzelfde geldt voor de maxijurk, die ook tot de bovenkant van de laars reikt.

Dit betekent overigens niet dat je laarzen niet te combineren zijn met een korte of medium lange jurk! Door een kortere jurk of rok aan te doen vestig je juist de aandacht op je laars, wat weer een opvallend effect kan geven. Het maar wat je wil dat mensen die langslopen opmerken aan jouw outfit.

Broeken en jeans

Als je niet van rokken en jurken houdt, zijn laarzen natuurlijk ook gewoon te combineren met broeken of jeans. Zo kan je je leren laarzen goed dragen onder flared, of bootcut jeans om een mooie cowboy look te creeëren. Een subtiele cowboy look kan je krijgen door een ronde laars aan te doen, maar wil je er echt voor gaan geeft een puntige laars die onder de broek uitsteekt, écht de cowboy vibe. Een cowboyboot of kniehoge laars kan overigens ook over een skinny jeans gedragen worden. Door de laars over de broek heen te dragen wordt er, net zoals met de korte rok of jurk, meer aandacht gevestigd op de laars. Wil je dus dat de hele wereld je nieuwe laarzen ziet? Draag dan voor een keer weer je skinny jeans! Zo komen jouw laarzen écht tot hun recht.