Ochtend routine

Om half 8 ´s ochtends gaat de wekker veel te hard, je schrikt letterlijk wakker. Weer een nieuwe dag, met nieuwe kansen. Maar eigenlijk heb je gewoon totaal geen zin om op te staan, dus draai je je nog maar een keertje weer lekker om. Je laat de wekker nog zeker drie keer snoozen voor je besluit dat het nu toch echt wel tijd is om een keer uit bed te stappen. Snel druk je de irritante wekker uit, gooi je de dekens van je af en spring je uit bed. Er is nu echt geen ontkomen meer aan, je dag moet nu beginnen.

Op naar de badkamer

Eenmaal uit bed loop je naar de badkamer. Een kort toiletbezoek is vereist. Daarna poets je snel je tanden om van die vreselijke ochtend smaak af te komen. Twee minuten tandenpoetsen is vereist, tenminste, dat zegt je eigen tandarts altijd dus daar probeer je je dan ook maar gewoon aan te houden. Heb je je tanden gepoetst dan spring je snel onder de douche. Heerlijk die warme stralen over je lichaam heen, daar wordt je echt lekker wakker van. Ben je gehaast dan sla je je douche misschien over en gooi je gewoon snel wat water in je gezicht. Je kijkt even in de houten spiegel op je badkamer of je er een beetje fatsoenlijk uitziet en je gaat snel verder met je ochtendroutine.

Aankleden en de dag kan beginnen

Na je badkamer bezoek is het tijd om je aan te kleden en aan de dag te beginnen. Uit je kast zoek je een fatsoenlijk setje kleding uit die match bij het weer en de activiteiten van de desbetreffende dag. Heb je eenmaal je kleding aan dan bekijk je jezelf even snel in de houten spiegel die hangt aan je deur. Tevreden over je look ga je snel aan het ontbijt, je opent de deur en gaat naar buiten. De dag is begonnen.