Importeren voor de beste kwaliteit

Het maken van je eigen salade met olijven is leuk maar kost veel tijd. Veel mensen kiezen dan ook voor een olijfboompje. Deze kun je in je tuin laten groeien en zo je eigen olijven voor de salade krijgen. Het enige wat wel een probleem veroorzaakt is het feit dat de het olijfboompje van Nederland niet altijd de gewenste resultaten oplevert. Wij willen dit ook graag zien veranderen. Wij hebben er daarom ook voor gekozen om met een nieuw concept naar buiten te komen. Via ons wordt het namelijk mogelijk om je weer te richten op de import van deze planten.

De import is duurder

Het importeren van een olijfboompje is wel duurder dan het kopen van de plant in Nederland. Dit komt omdat je er meerdere tegelijk moet aanschaffen. Dit betekent wel dat je in principe wel een lager bedrag betaalt per plant. Je kunt op die manier meer mensen tevreden stellen. Natuurlijk is het wel zo dat de kwaliteit van het geïmporteerde olijfboompje veel hoger ligt dan de kwaliteit van een plant uit de Nederlandse winkels. Je haalt deze planten namelijk direct uit Portugal en op die manier is het voor jou eenvoudig om er iets goeds van te maken.

Perfect vervoeren

Het is ook simpel om deze direct te vervoeren. Het verschepen van een olijfboompje is zeer eenvoudig. Portugal doet dit al jaren en zijn dus echt experts op het gebied van vervoer. Op die manier wordt het wel een kunstje om dit te realiseren. Wij krijgen dus ook meerdere mensen die met ons aan de slag willen gaan. Zij zien dat het importeren zo een succes is dat ze graag meer willen weten over de procedure. Wij vinden dat het nog beter kan om dit te bereiken. Het leren van hoe mensen zich aan ons binden doormiddel van import is echt een wijze les geweest voor ons als ondernemers.