Het merk Filling Pieces

Filling Pieces is een zeer uniek merk. Het merk is vrij nieuw en bestaat sinds 2009. De eigenaar Guilaume Philibert wilde een schoen ontwerpen die betaalbaar was voor iedereen. Veel schoenen van een hoge kwaliteit waren namelijk wel beschikbaar bij de echte top merken, echter waren deze vaak niet betaalbaar voor iedereen. Daarom besloot Guilaume daar verandering in te maken. Samen met een team van top designers besloot hij het merk op te gaan starten. Een van de eerste modellen sneaker was de low top. Dit model was een groot succes en was dan ook de start van het merk Filling Pieces. Later zijn hier nog meer modellen bijgekomen.

De schoenen markt

Filling Pieces is duur zeer innovatief op de gehele schoenen markt. Zo kan een ieder schoenen kopen die van een hoe kwaliteit zijn, terwijl ze betaalbaar zijn. Vroeger was het alleen mogelijk om top sneakers te kopen bij de dure merken tegen een erg hoge prijs. Door de oprichting van Filling Pieces is hier verandering in gekomen en heeft iedereen de mogelijkheid een top sneaker aan te schaffen. Doordat het merk zelf maar een beperkt aanbod van sneakers heeft kan de kwaliteit zeer goed gewaarborgd worden. Ook werkt het team samen met top designers en ontwikkelaars in Italië die ervoor zorgen dat de hoogste kwaliteit van schoenen gemaakt kan worden.

Bestellen van je nieuwe paar schoenen

Op de site van Hans Voortman kun je de volledige collectie bekijken van Filling Pieces sneakers. Zo kun je kiezen voor veel verschillende modellen. Kies je bijvoorbeeld voor de gave 2002 Shark sneakers waarbij je een unieke suede look krijgt? Het voordeel van Hans Voortman is dat je alle schoenen de volgende dag al geleverd krijgt. Ideaal wanneer jij graag snel over je nieuwe paar schoenen wilt bezitten. Bij elk product staat altijd aangegeven van wat voor materiaal de schoen en ook de zool gemaakt is.