Acupunctuur tijdens mijn zwangerschap

Acupunctuur tijdens zwangerschap is echt een uitkomst. Omdat ik hier zo mee geholpen ben, wil ik deze aanrader achterlaten op dit blog. Er zijn zoveel vrouwen die een kindje verwachten maar niet optimaal kunnen genieten omdat er lichamelijke klachten in de weg staan.

Ik heb mij laten doorverwijzen door de huisarts toen ik op controle moest komen. Door de rugpijn kon ik haast niets meer ondernemen en ik moest nog tien weken wachten voordat ik kon bevallen. De pijn werd alsmaar erger en ik raakte hierdoor slecht in mijn vel, aan de medicatie was geen optie dus ik besloot het advies van de huisarts op te volgen.

acupunctuur zwangerschap

Een goed adres om echt van je klachten af te komen

Toen ik de informatie las op deze website, besloot ik direct om een afspraak te maken. Diezelfde week kon ik al terecht en ik heb een zeer prettig gesprek gehad. Ik voelde mij erg begrepen en met een aantal sessies ben ik zelfs volledig van mijn klachten afgekomen. De acupunctuur die ik tijdens mijn zwangerschap heb laten toepassen heeft dus zeer goed geholpen. Hierdoor kon ik weer op de roze wolk stappen en met plezier mijn dagelijkse bezigheden doen. 

Nu ik inmiddels en bevallen, kijk ik terug naar een leuke tijd die minder leuk zou zijn geweest als ik niet van mijn lichamelijke klachten was afgekomen.