Accountmanager opleiding voor communicatieve mensen

account manager opleiding

Een accountmanager vervult een belangrijke functie en je zult deze functie dan ook vinden in verschillende bedrijven en sectoren. Van cultuur tot commercie, overal is een accountmanager van belang. Een accountmanager weet te communiceren, met name tussen het bedrijf en de klant. Je onderhoudt als accountmanager relaties met klanten en adviseert de klanten op zo’n manier dat het bedrijf waar je voor werkt er profijt van heeft. Daarnaast probeer je nieuwe klantrelaties op te bouwen. Lijkt deze communicatieve functie jou wel wat? Denk dan eens aan een accountmanager opleiding, bijvoorbeeld bij Fabius opleidingen.

Opleiding naast je dagelijkse bezigheden

Hier kun je een accountmanager opleiding volgen en je huidige dagelijkse dingen blijven doen. Handig als je om wat voor reden dan ook niet de hele week kan besteden aan een opleiding. De accountmanager opleiding van Fabius volg je namelijk op één dagdeel per week. Je hebt dan in de ochtend of avond eens per week les. Je kunt zelf kiezen waar je de accountmanager opleiding wil doen en of je de lessen van 9 tot 12 in de ochtend volgt of van 7 tot 10 in de avond. 

account manager opleiding

Duur van de opleiding en diploma’s

De accountmanager opleiding van Fabius duurt 45 weken. De eerste 30 lessen volg je de opleiding tot administratief medewerker. Nadat je dit diploma hebt gehaald, volg je nog 15 lessen de accountmanager opleiding. Aan het eind van de opleiding heb je dan dus twee mooie diploma’s op zak. Het slagingspercentage bij Fabius voor de accountmanager opleiding is meer dan 90%. Aan het einde van beide opleidingen moet je een examen maken om je diploma te kunnen behalen. Bekijk alle details op deze pagina