Last minute een vakantiehuis in Zuid Frankrijk geboekt voor mijn gezin

last minute vakantiehuis zuid frankrijk

Deze zomer heb ik last minute een vakantiehuis in Zuid Frankrijk geboekt voor mijn gezin. Wij waren eigenlijk niet van plan om dit jaar weg te gaan omdat mijn vrouw en ik niet dezelfde week vrij konden krijgen. Gelukkig heb ik het uiteindelijk toch kunnen regelen op mijn werk dat mijn vrijde dagen verzet konden worden. Dat was heel erg fijn, want daardoor hadden wij toch de mogelijkheid om er even tussen uit te gaan met de kinderen. Wij vroegen ons wel af of er nog woningen in de Dordogne beschikbaar waren. Gelukkig kwamen wij een fijne website tegen waarop wij op het aller laatste moment nog iets hebben kunnen huren.

last minute vakantiehuis zuid frankrijk

Een prachtige woning

Op de website van Dordogne Maison hebben wij  last minute een vakantiehuis in Zuid Frankrijk geboekt. Ik had verwacht dat er bijna geen keuze meer zou zijn, maar tot mijn geluk was er nog best veel aanbod. Mijn man zag een prachtige woning met in de tuin een groot zwembad. Het lag midden in de natuur. In de buurt waren veel leuke dingen te doen zoals wandelen en stadjes die de moeite waard waren om te bezoeken. Wij hebben genoten van ons weekje weg met het gezin.