knippen zonder afspraak Utrecht

020410-N-3653A-001 At sea aboard USS George Washington (CVN 73) Apr. 10, 2002 -- Ship's Serviceman Jason Moore from Chicago, IL, gives a haircut to Aviation Electrician's Mate 2nd Class Richard Garcia from Phoenix, AZ, in the ship's barber shop. The Washington is homeported in Norfolk, VA, and is conducting scheduled integrated training operations in the Atlantic Ocean. U.S. Navy photo by Photographer's Mate 3rd Class Summer M. Anderson. (RELEASED)

Mijn vriendin wilde al een lange tijd, dat ik naar de kapper zou gaan. Ik ben vervolgens gaan kijken voor kapsalons die in de buurt van Utrecht zitten. Toen ik onder ”knippen zonder afspraak utrecht” zocht kwam ik terecht op de website van haarstudio Utrecht. Een professioneel bedrijf met een uitgebreide dienstverlening. Je kan daar terecht als student, kind, vrouw en man. Verder beschikken zij over lage prijzen en gekwalificeerd personeel. Persoonlijk hecht ik daar enorm veel waarde aan. 

Aangezien je er zonder afspraak heen kan, ben ik zo naar binnen gelopen. Ik werd binnen tien minuten al geholpen. Tijdens de knipbeurt kon ik goed zien dat zij professioneel te werk gaan en ook echt de tijd voor je nemen. Je krijgt netjes wat te drinken aangeboden en tijdens het knippen staan zij in voor een grapje.

Goed geknipt!

Zij hebben mij uitstekend geknipt. Ik ben daarom ook zeker van plan om vaker hierheen te gaan. De prijzen zijn goed, personeel heeft ervaring en knipt uitstekend en de service is grandioos. Wat kan je je nog meer wensen als klant? Bekijk daarom de website en maak een afspraak. Uiteraard kan je ook langsgaan zonder afspraak. Knippen zonder afspraak in Utrecht is geen enkel probleem.