Keratine behandeling Amsterdam met het beste resultaat

Keratine behandeling mannen

Voor de beste Keratine behandeling Amsterdam ben je bij Caesars Beauty op het goede adres. Met behulp van keratine zorgen zij ervoor dat je doffe, droge en beschadigd haar opnieuw een kans krijgen met een keratine behandeling. 

Hoe gaat de behandeling

Keratine behandeling Amsterdam keratine is een proteïne dat voorkomt in het haar, nagels en huid. Keratine zorgt voor een flexibiliteit in deze lichaamsonderdelen en dat ze geen kracht verliezen. Wanneer je hitte op je haar gebruikt wordt het percentage dat je aan keratine in je haar hebt vermindert Ook kan het gebruik van chemische producten op het haar de keratine in het haar verminderen. Met een keratine behandeling vul je eigenlijk de tekorten aan je haren weer aan, je haar wordt er gezonder en sterker van en gaat glanzen.

behandeling krullen

Verschillende soorten keratine

Bij caesars is het mogelijk om te kiezen tussen twee verschillende soorten keratine behandelingen, namelijk uit een voor steil haar en een voor krullend haar. Met de behandeling voor stijl haar wordt het haar sterker en gaat het mooi glanzen maar er wordt dan 60% volume afgenomen. Met de behandeling voor krullen is dit maar 10%. Voor meer informatie kan je altijd telefonisch contact opnemen met caesars.