U wilt toch ook een mooie bedrijfswagen Eindhoven

Jij wilt toch ook een mooie bedrijfswagen Eindhoven. Al een aantal jaar werk ik als bij dezelfde organisatie. Binnen deze organisatie begon ik als eerste als tegel legger en ben na een aantal jaar hard werken bevordert tot accountmanager. Het was voor mij echt een eer. Bij deze functie moet ik veel klanten in heel Nederland en soms in België bezoeken. In het begin moest ik noodgedwongen met mijn eigen auto naar deze klanten. Dit vond ik in het begin niet erg maar was voor de langere termijn geen goede optie. Mijn baas en ik besloten toen maar een oplossing te gaan vinden. Daarom gingen wij op het internet zoeken. Tijdens deze zoektocht kwamen wij uit bij Bos en Slegers. Dit bleek voor ons de ideale oplossing te zijn!

bedrijfswagen Eindhoven

Mooie bedrijfswagen in Eindhoven

De bedrijfswagen in Eindhoven was erg mooi! Alles zat werkelijk in de auto. Van navigatie tot aan een moderne boordcomputer. We zijn erg tevreden dat wij hier deze auto hebben geleased. Mocht jij dit ook willen dan raad ik je aan om naar de website te gaan of telefonisch contact op te nemen met hen. Jij wilt toch ook in een mooie en moderne auto rijden? Twijfel dan niet langer!

bedrijfswagen Eindhoven