Vind hier een goede horeca parasol

horeca parasol

Het is altijd al mijn droom geweest om een leuk klein eettentje te openen op het plein bij ons in de stad. Nu mijn droom is uitgekomen moet ik erg veel regelen en kopen zoals een horeca parasol. Een maand geleden kwam eindelijk het cafeetje op de boek te koop te staan en toen heb ik direct een bod uitgebracht. Uiteindelijk heb ik de ruimte gekregen en kan ik nu mijn eigen eettentje daar starten. Er zat ook een stukje terras bij en daar ben ik heel erg blij mee. Het is fijn als mensen in de zomer lekker buiten kunnen genieten van hun eten.

horeca parasol

Een mooi model

Binnen was ik zo goed als klaar met inrichten, dus nu was het buiten gedeelte aan de beurt. Daar moest ik nog het een en ander voor aanschaffen zoals een goede horeca parasol. Van een vriendin kreeg ik te horen dat ik die bij Xterior kon bestellen. Zij hadden een heel uitgebreid assortiment, dus er moest zeker iets bijzitten voor mij. Uiteindelijk ben ik gegaan voor een groot vierkant model in een lichte kleur. De stof is van zeer hoge kwaliteit en bijna elke dag krijg ik er wel een compliment over.