Tuin laten aanleggen door een expert

Tuin laten aanleggen

Eenvoudig mijn tuin laten aanleggen! Na jarenlang dezelfde tuin te hebben was het tijd voor iets nieuws. Op het internet heb ik gezocht naar een tuinarchitect en ook ik heb het gevonden. Nu is het tijd voor wat verandering aan mijn tuin.  Ik heb voor wat ideeën op het internet gezocht en kwam er al snel uit. De architect heeft vaak ook zelf ideeën wat van toepassing kan zijn. Er komt een soort donkergrijs gebroken tegels te liggen met elk in dezelfde vorm. De tegels zelf worden met cement gelegd. De weg vanuit de achterkant van mijn woning tot ongeveer drie meter uit de woning wordt gelegd met lichtgrijze vierkante tegels.

Eenvoudig de tuin laten aanleggen

 

 

 

Tuin laten aanleggenTegen de schutting aan de rechterkant komt een open witte veranda van hout met het zelfde soort houten dak, ook die is wit. In de veranda komt een bankstel met een hoek erin, deze is van hout gemaakt en wordt wit geschilderd en op het bankstel komen bruine kussens. Natuurlijk zet ik er een leuk bijpassend tafeltje bij. De veranda wordt gemaakt van lichtbruine houten planken. In de linkerhoek van de tuin komt een soort bloementuin met allerlei verschillende bloemen, hierdoor is er toch iets kleurrijks. Ik ben erg tevreden met deze verandering!