Specialist in kamers voor baby en tiener

Bij Babykoop kun je zowel voor je baby als voor je tiener goed slagen. Er is een ruime keuze in allerlei stijlen meubelen en accessoires. De producten zijn ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Bij het zien van al die scherpe prijzen, zou je denken dat er niemand rondloopt om je te helpen, maar het tegendeel is waar. Vakbekwaam personeel, dat op de hoogte is van de laatste richtlijnen op babyspullengebied, neemt er echt de tijd voor je. Als misschien nog wat onzekere aanstaande ouder kun je met uiteenlopende vragen bij hun terecht.

Voor elk wat wils

Of je nu van veel tierelantijnen houdt of juist een aanhanger bent van het ‘less is more’-principe; er staat ongetwijfeld iets voor je tussen. Een babykamer in straks hoogglans, witter dan wit, of juist doorleefd ogende grenen meubelen die in een Frans chalet niet zouden misstaan; het is allemaal mogelijk. Je tiener kijkt zijn ogen uit als hij die stoere kamers ziet. Zie jij hem ook al helemaal zitten aan zijn ijzeren bureau met zeer goed nagebootste roestplekken? Zie je hem zijn schoolboeken al opbergen in die gave lockerkast, lees: snel zijn tablet verstoppen omdat hij met zijn huiswerk bezig moest zijn?

 

Snel in huis

Het probleem met die tienerkamers is vaak dat je er zo lang op moet wachten. Eer het vrachtwagentje bij je voor de deur stopt, vindt je tiener die kamer allang niet meer stoer. Bij Babykoop hoef je daar niet bang voor te zijn. Naast het feit dat de kamers niet van ver hoeven te komen en dus nagenoeg direct leverbaar zijn, zal je tiener er niet snel op uitgekeken zijn.