Organiseren van een vrijgezellenfeest, erg leuk om te regelen

Organiseren van een vrijgezellenfeest

Organiseren van een vrijgezellenfeest is bijzonder leuk om te doen. Vooral als je weet waar je dit makkelijk kan regelen. Bij  VVC Adventure kan je dit wel heel eenvoudig regelen. Hier is het namelijk mogelijk om uit meerdere evenementen iets leuks te vinden. Je kan het zo gek niet verzinnen of het is hier wel te vinden. Want voor de mannen kunnen zij een stoere attractie uitzoeken, zoals parasailen. Je hangt dan met een parachute achter een speedboot en gaat de hoogte in. Ongeveer 150 meter. Maar ook terrein rijden of zelfs een slipcursus is mogelijk.  Organiseren van een  vrijgezellenfeest

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is nog nooit zo makkelijk geweest

Natuurlijk hebben zij ook aan de vrouwen gedacht, die houden het liever wat rustiger. Hoewel er voor de stoere vrouwen ook wat ruige evenementen te bespreken zijn. Kijk hiervoor maar eens op de website.

Onze vriendin gaat eerdaags trouwen en zij is helemaal weg van koken. Daarom leek het ons leuk om samen met haar een kookworkshop te gaan doen. Het is een High Tea kookworkshop en hier ben je gedurende 2,5 uur bezig om de lekkerste hapjes te maken.  Na het kokkerellen mag je al het gemaakte eten opeten, onder het genot van  een kop thee of een glaasje bubbels.