Wij hebben nieuwe tafeltennistafels gevonden!

tafeltennis

Nieuwe tafeltennistafels

Mijn kinderen waren erg verslagen toen de tafeltennistafels in de achtertuin beschadigd waren door een storm, een tijd geleden. Daarom wilden wij hen opvrolijken door nieuwe tafeltennistafels te kopen. Natuurlijk moest ik daarvoor de beste deal vinden, voor je het weet ben je duizenden euro’s kwijt!

In eerste instantie wilde ik online zoeken naar tweedehands modellen. Toen ik mij realiseerde dat die ook allemaal vervallen raakten omdat ze oud zijn, wilde ik toch een gloednieuwe! Online vond ik toen de beste website. Daar waren meerdere tafels voor tafeltennis te koop waardoor wij de leukste variant zelf konden uitzoeken.

Prima prijs

Wat ik erg belangrijk vind, is de juiste prijs. Er waren wat tafels in de aanbieding en zo heb ik samen met de kinderen een nieuwe uitgezocht die wij allemaal mooi vonden! Voor een paar honderd euro waren wij voorzien van een gloednieuwe tafel. Daar zullen wij allemaal nog heel wat jaren plezier van hebben, dat weet ik zeker!

Wat hebben jullie in de achtertuin staan? Vermaken jullie kinderen zich daar goed, of hebben zij toch misschien meer prikkels nodig? Die van mij vermaken zich erg goed met de sportactiviteiten die zij in de tuin kunnen doen!