Eerdere betaling dankzij invoice factoring

invoice factoring

invoice factoringEen tijdje geleden ben ik begonnen met het gebruik maken van invoice factoring en dat is echt super handig. Ik moet bekennen dat ik als consument ook niet altijd even goed betaal. Soms maak ik gebruik van betalen achteraf en dat vergeet ik nog wel eens. Nu ben ik pas begonnen als zelfstandig ondernemer en heb ik nu pas door hoe irritant en stressvol dit eigenlijk kan zijn. Als zzp’er moet jij natuurlijk alles zelf regelen en zo ook de administratie. Nu heb ik voor de aangifte van de belasting en dergelijke zaken een boekhouder in dienst, maar die regelt dit niet. Daarom wilde ik iets vinden wat niet betalende mensen voor mij kon tegengaan.

Dit is het beste bedrijf

Nu is het niet zo dat het wordt tegengegaan, maar ik merk de consequenties niet door deze invoice factoring. Ik kan hier gemakkelijk mijn facturen opsturen en binnen 24 uur staat het geld al op mijn rekening. Vaak is dit zelfs nog een stuk sneller dan dat, dus dat is altijd mooi meegenomen. Dit alles doe ik via Finqle. Deze organisatie heeft heel veel kennis van zaken en is daarom jouw perfecte partner! Mocht jij nog vragen hebben, kun jij gemakkelijk contact met hen opnemen door te bellen.