Een goede stressmanagement

Als je een goede stressmanagement zoekt, dan raad ik jullie Cees Stegenga aan. Dit is de eigenaar van het coachingsbureau The Coaching Experience en werkzaam in de regio Amsterdam. Deze onderneming is is een expert op het gebied van burn- out begeleiding en is breed opgeleid. De aanpak van dit bedrijf is dan ook onderscheidend. Zo wordt er gewerkty vanuit verschillende disciplines. Er zijn meer en snellere routes om je doel te bereiken, zo legt deze coach het jouw uit. Als coach is deze onderneming werkzaam op het zakelijke gebied maar ook voor particulieren kan hij heel veel betekenen.

stressmanagement

Hoe weet je of je deze coach kan gebruiken?

Hoe weet jij of je een stressmanagement, van The coaching Experience, nodig heb. Zijn de volgende punten herkenbaar voor jou:

  • Ik slaap slecht
  • Ik pieker meer
  • Ik voel me gestrest
  • Ik ben constant moe
  • Ik voel me labiel
  • Ik ben vergeetachtig
  • Ik kan me niet goed concentreren
  • Ik heb fysieke klachten als hoofd-, nek-, rug- en/of buikpijn

Komt dit je allemaal herkenbaar voor, dan zal ik als ik jou was een afspraak maken met deze geweldige onderneming. Hij zal jou zeker helpen om jouw weer op de juiste koers te laten varen.