De beste yoga in Mierlo!

Yoga in Mierlo

Yoga in MierloDoordat ik wekelijks een aantal keer yoga in Mierlo volg ben ik veel beter in mijn vel gaan zetten. Dit is niet alleen letterlijk zo, maar ook figuurlijk. Ik ben namelijk hierdoor een aantal kilo afgevallen en pas daardoor weer veel kleding die ik voorheen niet meer aan kon. Na mijn zwangerschap wilde het laatste beetje vet er maar niet af, gelukkig weet ik nu dus de oplossing. Daarnaast ben ik ook gewoon een stuk meer ontspannen en dat merken de mensen om mij heen ook. Voorheen kon ik nog wel eens stressvol overkomen, maar dat is nu dus helemaal niet meer het geval.

Hele fijne uitleg

De eerste keer dat ik yoga in Mierlo ging volgen, was ik best wel zenuwachtig. Ik had geen idee wat ik kon verwachten en dat maakte mij angstig. Gelukkig was dit achteraf nergens voor nodig, want iedereen was ongelofelijk aardig. De instructrice hield rekening met het niveau wat iedereen had en daardoor kon ik het goed bijhouden. Wel merkte ik dat ik minder flexibel was dan vroeger, maar dat begint langzaam weer terug te komen. Mocht jij nu benieuwd zijn geworden hiernaar en wat meer informatie willen, dan raad ik jou aan om een kijkje op de website te nemen!