Dakrand vervangen van je woning?

Keralit

Een dakrand vervangen van je eigen woning? Is dit eigenlijk wel mogelijk? Vanaf het moment dat wij woonachtig zijn in onze woning, hebben wij al te maken met een lekkage. Meerdere malen gezocht op zolder, echter zonder de oorzaak weer naar beneden toe gegaan. Zo hebben wij ervoor gekozen om afgelopen zomer de zolder eens goed onder handen te nemen. Met name het feit dat het sowieso aangepakt moest worden, maar ook het dak moest gemaakt worden. Hierdoor heb ik op het internet gaan zoeken naar de benodigde spullen hiervoor. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Keralit.

DakrandEen geweldige dakrand gevonden

Aangezien ik dit graag afgelopen zomer  gemaakt wilde hebben, heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Zo kon ik mijn vragen stellen in de hoop dat het direct beantwoord werd. Een vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn heeft daadwerkelijk al mijn vragen beantwoord. Hierdoor wist ik het zeker dat ik bij dit bedrijf aan het juiste adres was. Mijn bestelling had ik geplaatst en in diezelfde week heb ik een bevestiging gekregen wanneer zij het komen bezorgen. De dakrand heb ikzelf kunnen monteren. Dit trouwens dankzij de geweldige handleiding die je op de website van dit bedrijf kunt vinden!