Badtextiel borduren laat jij door deze onderneming doen

Badtextiel borduren

Badtextiel bordurenBadtextiel borduren is een hele goede manier om jouw werknemers te verrassen deze kerst. Het is namelijk een stuk persoonlijker dan een standaard kerstpakket en daarom weet ik zeker dat zij er blij mee zullen zijn. Zelf heb ik dit gedaan voor mijn eigen personeel, want ik wilde dit jaar iets anders proberen. Voorheen kregen zij allemaal een cadeaubon naar keuze, maar dat is eigenlijk ook vrij afstandelijk. Dit is iets wat zij ook daadwerkelijk kunnen gebruiken en waardoor zij aan mijn onderneming herinnerd zullen worden als zij ooit weg gaan. Om zeker te weten dat ik iedereen hier blij mee kon maken, heb ik een kort vragenlijstje rond laten gaan. Hierin vroeg ik iedereen naar hun gezinssamenstelling en welke kleur zij het liefst wilden hebben. 

Hier kun jij badtextiel borduren

Het badtextiel laten borduren heb ik uiteindelijk laten doen door Van Dongen Met De Kroon. Hier had ik al vaker goede verhalen over gehoord en daarom had ik veel vertrouwen in hun diensten. Toen ik mijn order plaatste, kreeg ik al snel de bevestiging in mijn mailbox. Ik ben ongelofelijk blij met de kwaliteit die zij mij hebben geleverd. Het is nog beter dan ik had kunnen verwachten en sta er dan ook volledig achter om dit weg te geven.